Δωρεές

Στη Σατυανάντα Γιόγκα σήμερα, δίνεται έμφαση στην βοήθεια όσων έχουν ανάγκη. Αυτό σημαίνει να βοηθάμε ανθρώπους που βρίσκονται έξω από την οικογένεια μας, και που δεν γνωρίζουμε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, υποστήριξη ή μικρές πράξεις καλοσύνης. Η Σέβα γιόγκα είναι η ανύψωση των άλλων. Προσφέρει κανείς χρόνο και οικονομική υποστήριξη για να βοηθήσει τους λιγότερο ευνοημένους. Ο Σρι Σουάμιτζι έζησε για να υπηρετήσει, να αγαπήσει και να προσφέρει.

Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, μαθήτρια του Σρι Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι, έφερε πριν 40 χρόνια τη γιόγκα στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας έτσι την αποστολή που της ανέθεσε ο γκούρου της. Αυτή ήταν η αρχαία παράδοση της γιόγκα για τη νέα χιλιετία. Ο Σρι Σουάμι Σατυνανάντα πραγματοποίησε την αποστολή του γκούρου του, του μεγάλου φωτισμένου Σρι Σουάμι Σιβανάντα, ο οποίος του ανέθεσε την αποστολή να «διαδώσει τη γιόγκα από ακτή σε ακτή και από πόρτα σε πόρτα». Η γιόγκα του Σρι Σουάμι Σιβανάντα ήταν : “υπηρέτησε, αγάπησε, δώσε” και η Σατυανάντα Γιόγκα είναι η συνέχεια της.

“Φροντίστε τους γείτονές σας όπως φροντίζω εγώ για εσάς.”
Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι

Η συνεισφορά σας είναι ευπρόσδεκτη!

Η συνεισφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και μας βοηθάει να συνεχίσουμε το έργο μας.

Το Σατυανάντα Μαθ – ΑΜΒΑ ιδρύθηκε από την Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι για να τιμήσει το φιλανθρωπικό έργο του γκούρου της και να συνεχίσει την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ενώ έχουν γίνει ήδη τόσα πολλά, πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά περισσότερα.

Το Σατυανάντα Μαθ – ΑΜΒΑ βοηθά τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας προσπαθώντας να καλύψει τις υλικές, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανάγκες εκείνων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες: τα ορφανά, οι πρόσφυγες, οι εξαρτημένοι από ουσίες, οι κρατούμενοι και οι άστεγοι, είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που βοηθούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Satyananda Math-AMBA. (link)

Σε συνδυασμό με τo Σατυανάντα Μαθ – ΑΜΒΑ, υπάρχουν και άλλα ανεξάρτητα φιλανθρωπικά έργα του Σατυανάντασραμ που ήδη τρέχουν και μερικά ακόμα που σχεδιάζονται τώρα:

1. Δώστε τη γιόγκα στα παιδιά
2. Γιόγκα και καρκίνος
3. Εκδόσεις
4. Η Κουζίνα του άσραμ

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και δεν επιχορηγείται. Λειτουργεί σχεδόν ολοκληρωτικά από εθελοντές στο πνεύμα της σέβα γιόγκα. Οι δωρεές βοηθούν στην επίτευξη των στόχων και σκοπών του σωματείου. Σας καλούμε να μας βοηθήσετε ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτήν την όμορφη κοινότητα προσφοράς:

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να πετύχουμε τους στόχους μας και τους σκοπούς μας. Το σωματείο μας χρειάζεται ανθρώπους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν την καρδιά τους, τις ικανότητές και τις ιδέες τους.

Εάν συμμερίζεστε τις ανάγκες των άλλων, σας χρειαζόμαστε.
Εάν έχετε μια γενναιόδωρη καρδιά, σας χρειαζόμαστε.
Εάν γνωρίζετε να κάνετε κατι καλά, σας χρειαζόμαστε.
Εάν έχετε λαμπρές ιδέες, σας χρειαζόμαστε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Τραπεζικά στοιχεία για δωρεές

IBAN: GR8501401470147002002002341
Αριθμός Λογαριασμού: 147002002002341
Δικαιούχος: Σατυανάντασραμ Ελλάδος
Διεύθυνση : Αληθείας 1, Παιανία 19002
Τράπεζα: Alpha Bank
Διεύθυνση Τράπεζας: Βασ. Κων/νου 214, 19400 Κορωπί
Swift Code: CRBAGRAA

Οι εισφορές σας μας επιτρέπουν να προσεγγίσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους, να υποστηρίξουμε και να εργαστούμε για την εκπλήρωση του οράματος του Σρι Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι, του Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι και της παράδοσής τους, για την ειρήνη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας.

X